26/01/2013
Νέο design για το site horomidis.gr

Η εταιρεία μας ανέλαβε πρόσφατα τον επανασχεδιασμό του website της "Γεωπονικές Επιχειρήσεις Χορομίδη", μιας εταιρείας πρότυπο στο γεωπονικό χώρο. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από φυτά, γλάστρες, φυτοχώματα καθώς και πολλές ιδέες για τη διαμόρφωση του κήπου σας στο site της εταιρείας. Απλά πλοηγηθείτε στη διεύθυνση www.horomidis.gr

27/07/2012
Nippon S.A. Συστήματα κλιματισμού για όλες τις ανάγκες.

Το site της Nippon S.A. ανέλαβε να υλοποιήσει η εταιρεία μας στις αρχές Ιουνίου και σήμερα το εμφανίσαμε επιτέλους στο διαδικτυακό "αέρα". Η Nippon S.A. μια εξαιρετικά δυναμική και ανερχόμενη εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη διαθέτει στην ελληνική αγορά μια μεγάλη γκάμα κλιματιστικών για όλες τις ανάγκες, οικιακές και επαγγελματικές. Δείτε το site της εταιρείας στη διεύθυνση: www.nipponsa.gr

20/05/2012
FastSailing: Μια ανεπανάληπτη εμπειρία για ιστιοπλόους και όχι μόνο!

Είναι τέλη Μαϊου και δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε τις ιστιοδρομίες στο Αιγαίο! Φυσικά μιλάμε για το πολύ δυνατό Pogo 12.50, ένα ιστιοπλοϊκό που αφήνει τα υπόλοιπα ...μίλια πίσω! Μάθετε περισσότερα και κυρίως πως θα ταξιδεύετε με άνεση στους 15-17 κόμβους, με άνεση και κυρίως με μεγάλη ασφάλεια. Δείτε περισσότερα στο site που φτιάξαμε για την fastsailng εδώ και - γιατί όχι - νοικιάστε το και ζήστε την εμπειρία!

16/03/2012
Refresh για το site της Biosar!

H εταιρεία Biosar που σχεδιάζει και αναπτύσσει φωτοβολταϊκά έργα μεγάλης κλίμακας. Η εταιρεία μας είχε αναπτύξει το site παλιότερα και πολύ πρόσφατα ανανέωσε το look του και πρόσθεσε δύο ακόμη γλώσσες. Δείτε το site της Biosar στη διεύθυνση: www.biosar.gr

17/04/2011
Νέο website για το Sloop Bar στη Βουλιαγμένη!

Το πολύ πετυχημένο και διαχρονικό Sloop Bar της Βουλιαγμένης εκπροσωπείται πλέον επάξια και στο διαδίκτυο. Η AmoWeb ολοκλήρωσε πρόσφατα το σχεδιασμό του site που υλοποιήθηκε αποκλειστικά σε Flash. Δείτε το νέο site του Sloop εδώ και - γιατί όχι - επισκευτείτε το για ένα καφέ.

22/01/2011
Το website της Antismoking.gr στον αέρα!

Η εταιρεία Antismoking που έχει με επιτυχία βοηθήσει πολλούς πρώην καπνιστές να διακόψουν αυτή τη βλαβερή συνήθεια ανέθεσε στην AmoWeb το σχεδιασμό και την κατασκευή του site της. Δείτε το site της εδώ και επωφεληθείτε από τις προσφορές της.

24/12/2010
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος

Ευχόμαστε σε όλους τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της AmoWeb, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Δείτε και ακούστε τις ευχές μας κάνοντας κλικ εδώ.

25/10/2010
Νέο Website Marquise!
To αγαπημένο στέκι των connaisseurs στη Γλυφάδα απέκτησε το καινούργιο του Website. Δείτε πως αντιμετώπισε σχεδιαστικά η AmoWeb την πρόκληση του να σχεδιάσει ένα website που να αντικατοπτρίζει την αισθητική του δημοφιλούς Restaurant - Snack Bar και γιατί όχι, επισκεφτείτε το για - τουλάχιστον - ένα καφέ.
Το site του Marquise βρίσκεται στη διεύθυνση www.marquise.gr

01/09/2010
Η Leroy Merlin απέκτησε site και στην Ελλάδα!
To νέο δυναμικό και πολύ ενδιαφέρον website της εταιρείας Leroy Merlin βρίσκεται στον αέρα. H AmoWeb επιμελήθηκε το design του και το δημοφιλές πολυκατάστημα απέκτησε έδρα και στο διαδίκτυο. Επισκεφθείτε το website της Leroy Merlin στη διεύθυνση www.leroymerlin.gr

15/05/2010
Global Businesss Services
H Global Business Services ανανεώνει το site της! Η GBS (για τους φίλους) εταιρεία που ειδικεύεται στη χρονομίσθωση γραφείων, ανέθεσε στην εταιρεία μας την κατασκευή του website της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας επιμελήθηκε και τις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο site.
Δείτε το ολοκαίνουργιο website της Global Business Services στη διεύθυνση www.gbs.gr


08/04/2010
Νέο Website Violam
To νέο δυναμικό και δίγλωσσο website της εταιρείας Violam Α.Ε. που κατασκευάζει και εμπορεύεται μερικά από τα πιό καλόγουστα φωτιστικά που θα βρείτε στην Ελληνική αγορά βρίσκεται στον αέρα, φυσικά από την AmoWeb.
Δείτε το και γράψτε μας τις εντυπώσεις σας... www.violam.gr


24/12/2009
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος

Ευχόμαστε σε όλους τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της AmoWeb, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

19/11/2009
Ermis Awards 2009!

Στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας, όπως κατά παράδοση συμβαίνει πραγματοποιήθηκε και η φετινή τελετή απονομής των Ermis Awards. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η AmoWeb έδωσε το δυναμικό της παρόν στα Ermis Awards αποσπώντας ένα Χρυσό Ερμή, την ύψιστη διάκριση στην κατηγορία > Websites > Others.

O λόγος φυσικά για το site www.lakisgavalas.com που διακρίνεται για τη δημιουργικότητά του, αντανακλώντας το μέγεθος και το κύρος της γνωστής εταιρείας εισαγωγών και διανομής επώνυμων ενδυμάτων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, ευκαιρίας δοθείσης, τον κο Λάκη Γαβαλά και το επιτελείο του που μας επέλεξε για την υλοποίηση του διαδικτυακού του τόπου.

Απολαύστε το βραβευμένο website εδώ:www.lakisgavalas.com

12/10/2009
We are short-listed!
Για άλλη μια χρονιά η AmoWeb θα δόσει το παρόν στα βραβεία "Ermis 2009". To site lakisgavalas.gr που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε εξ ολοκλήρου είναι μέσα στη short-list των πλέον έγκυρων και αναγνωρισμένων βραβείων δημιουργικότητας της χώρας μας. Απλά αναμένουμε (... και ραντεβού στο Μέγαρο).

www.lakisgavalas.com

08/10/2009
Website και Διαγωνισμός Toi & moi.
H εταιρεία μας υλοποίησε (αφού η Κ2design σχεδίασε) το επιτυχημένο website της Toi&moi που φιλοξενεί κάθε χρόνο την πολύ chic και ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά ρούχων της εταιρείας. Παράλληλα η AmoWeb υλοποίησε - σε flash πάντα - το διαγωνισμό "Quiz Your Mood" μέσω του οποίου 50 τυχερές θα κερδίσουν δωροεπιταγές Toi&moi.

Κορίτσια ...σπεύσατε!!!
www.toimoi.com

20/07/2009
Διαγωνισμός Camping Gaz
Την καμπάνια της Resoul - Camping Gaz που στόχο έχει να προβάλει τις ψησταριές υγραερίου της εταιρείας ανέλαβε και υλοποίησε πρόσφατα η AmoWeb. To teaser-banner που φιλοξενείται σε πολλά δημοφιλή portals αλλά και στο Facebook και μέσω Google Ads προτείνει στον επισκέπτη να λάβει μέρος σε ένα διαγωνισμό και να κερδίσει ένα από τα 7 Δώρα που θα τον βοηθήσουν ιδιαίτερα στις barbeque επιχειρήσεις του.

Δείτε το site εδώ και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό!

15/07/2009
Καλοκαιρινές διακοπές - για φέτος!
Οι υπολογιστές μας θα σιγήσουν για το διάστημα 3 μέχρι και 21 Αυγούστου. Στη διάρκεια αυτή μπορείτε να προωθείτε τα αιτήματά σας στο support@amoweb.gr

Τις καλύτερες ευχές της AmoWeb
για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!


14/05/2009
Fail Gracefully @ offf 2009!
To σφάλειν... με δόξα ήταν το αντικείμενο της έκθεσης Offf στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι διανύουμε περίοδο οικονομικής - και όχι μόνο - κρίσης οπότε και τα μηνύματα της έκθεσης ήταν λίγο πολύ ανάλογα.
Πολύ περισσότερα στο 4ο AmoWeb Newsletter που ετοιμάζεται.

30/03/2009
Πάμε στην Offf 2009!
7, 8 και 9 Μαίου - Oeiras (Lisbon)

Hillman Curtis, Joshua Davies, Kyle Cooper, Neville Brody, Amit Pitaru είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα που θα μας παρουσιάσουν τις τελευταίες δουλειές τους. Η δημιουργική ομάδα της AmoWeb θα βρίσκεται εκεί έτοιμη να αφομοιώσει ότι καινούργιο και πιο avantgarde "παίζει" sto χώρο του web design και web development! Πορτογαλία... ερχόμαστε!

Διαβάστε τις εντυπώσεις μας από το festival της Offf στη Λισαβώνα εδώ: http://amochat.blogspot.gr/search/label/Oeiras

03/03/2009
To site της Frank στον αέρα!
Η έντονα δημιουργική διαφημιστική εταιρεία Frank ανέθεσε στην AmoWeb την υλοποίηση του νέου της website. Αξιοποιόντας στο έπακρο την τεχνολογία Flash και ιδιαίτερα την τεχνολογία flv για τα τηλεοπτικά spots της Frank, δημιουργήσαμε ένα ευέλικτο και ιδιαίτερα κατατοπιστικό website, που λειτουργεί σαν ένα δυναμικό online portfolio της διαφημιστικής.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.frank.gr

28/02/2009
Νέο website για το ShopTV.
Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε πρόσφατα την κατασκευή του διαδικτυακού τόπου www.shoptv.gr
To website του δημοφιλούς εμπορικού καναλιού περιλαμβάνει δύο περιοχές: αυτή του ηλεκτρονικού εμπορίου και αυτή της ηλεκτρονικής δημοπρασίας.
Το website υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος e-services της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.shoptv.gr

26/02/2009
Νέο website για την Lakis Gavalas S.A.
Με όπλα την φαντασία και την τεχνολογία, η εταιρεία μας ολοκλήρωσε πρόσφατα το website της Lakis Gavalas S.A.
Λήψεις κινηματογραφικού επιπέδου, 3d animations αλλά προπαντώς actionscripting και Flash δίνουν μια άλλη διάσταση ποιότητας στη διαδραστικότητα του διαδικτυακού αυτού τόπου.

Η ιδέες και το δημιουργικό περιβάλλον, εμπνευσμένα από την ταυτότητα της εταιρείας αλλά και του ίδιου του κου Γαβαλά συνθέτουν μοναδικές εικόνες που θέτουν νέα όρια στο χώρο του webdesign και webdevlopment.

Δείτε περισσότερα στο URL: www.lakisgavalas.gr

24/02/2009
Καινούργιο ολόφρεσκο website για την εταιρεία Resoul.
Η εταιρεία Resoul ανέθεσε στη δημιουργική ομάδα της AmoWeb το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου της website.

To site, που θα βρείτε στη διεύθυνση www.resoul.gr, μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα concept που επιτρέπει στον επισκέπτη να πλοηγηθεί σε virtual κόσμους και να βρει τα κατάλληλα προϊόντα για τις εκτός πόλεις εξορμήσεις του.
Φύση, έντονα χρώματα κίνηση και webdevelopment συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον.

Κάντε click εδώ: www.resoul.gr

24/12/2008
Merry Christmas!
Για λίγες ημέρες η AmoWeb δεν θα απαντά στα γνωστά σας τηλέφωνα. Θα είμαστε κλειστά από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

Η AmoWeb σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2009!

10/07/2008
Eminent: Διοργάνωση Γάμων και όχι μόνον.
Ένα site που αντανακλά το καλό γούστο των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω του και παντρεύει αρμονικά δυναμικές τεχνολογίες και flash, είναι το site της Eminent.

H εταιρεία eminent μπορεί να μεταμορφώσει οποιαδήποτε εκδήλωση σε ένα μοναδικά αλησμόνητο γεγονός.
www.eminent.gr.

10/06/2008
Οι νύχτες Peroni είναι εδώ!!!
Εμπνευσμένες από τη δεκαετία των 60's και με έντονο άρωμα ιταλικής Riviera, οι νύχτες της Peroni βρίσκονται μόλις λίγα click μακρυά! Το πρώτο Riviera Peroni Night πραγματοποιήθηκε στο Villa Mercedes! Η AmoWeb σε συνεργασία με την PoshOgilvy υλοποίησε το website: www.rivieraperoninights.com.

25/05/2008
H AmoWeb μετακινείται.
Μετακομίσαμε στο Χαλάνδρι! Θα μας βρείτε στην οδό Ψαρών 79, κοντά στην πλατεία Φλύας, Τ.Κ.: 152 32. Τα τηλέφωνα μας παραμένουν τα 210 6894 344 και 210 6894 717. Το fax μας απαντά στο 210 6894 272 (αν και προτιμούμε τα emails).

25/01/2008
H AmoWeb υποστηρικτής στο Φεστιβάλ Psarokokalo.
Για 2η φορά πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας το Διεθνές Φεστιβάλ Psarokokalo που θα διεξαχθεί από 1η έως και 10 Φεβρουαρίου 2008 στον πολυχώρο του πολύ δημοφιλούς Nixon.

Δείτε περισσότερα για το Φεστιβάλ στην ιστοσελίδα www.psarokokalo.gr καθώς και το πλήρες πρόγραμμα των προβολών. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

19/12/2007
Χριστουγεννιάτικες διακοπές.
Σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το 2007. Η χρονιά που φτάνει στο τέλος της, μας χάρισε πολλές νέες εμπειρείες με αποκορύφωμα την πρόσφατη διπλή βράβευσή μας στα Ermis Awards. Σταματάμε λοιπόν το web design & development για λίγες μέρες και σας ευχόμαστε καλές γιορτές. Για όσους δεν έλαβαν την κάρτα μας, δείτε τις ευχές μας εδώ.
Η AmoWeb θα παραμείνει κλειστή από 24/12 μέχρι και 1η Ιανουαρίου.

05/12/2007
Ermis Awards 2007.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η AmoWeb ανέβηκε στο βάθρο των νικητών των Ermis Awards. Τα δύο βραβευμένα sites μας είναι: www.shopandtrade.gr - Χρυσός Ερμής και www.kuzina.gr - Αργυρός Ερμής. Επισκευθείτε την ενότητα workshop στο site μας για μια μεγαλύτερη σε βάθος ανάλυση των βρεβευμένων websites ή τη σελίδα www.ermisawards.gr

28/11/2007
Amoweb Newsletter #3.
Το τρίτο κατά σειρά Νewsletter της Amoweb, με πολλά θέματα που αφορούν το Web Design - με αφορμή το OFFF Festival που έγινε στην Νέα Υόρκη, βρίσκεται στον αέρα.
Για να το διαβάσετε κάντε κλίκ εδώ.

20/11/2007
Shortlisted στα Ermis Awards.
Δύο δουλειές μας, τα sites www.shopandtrade.gr και www.kuzina.gr βρίσκονται στη shortlist των βραβείων Ερμής 2007. Τα αποτελέσματα αναμένονται Τρίτη 04 Δεκεμβρίου.
Καλή Επιτυχία Amoweb!

31/10/2007
International Festival
for the Post-Digital Creation Culture.
Mε την ευκαιρία της συμμετοχής της εταιρείας μας στο International Festival for the Post-Digital Creation Culture,
που πραγματοποιείται στο Tribeca Performing Arts Center
στις 2, 3 και 4 Νοεμβρίου, η καρδιά της AmoWeb χτυπά
και στη Νέα Υόρκη! Το φεστιβάλ περιλαμβάνει (τι άλλο;) θέματα που αφορούν website design, workshops, παρουσιάσεις κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση στο link:
http://www.offf.ws/nyc

20/10/2007
Νέο website για τα βαφτιστικά moumou.
H Anna Patapi είναι μια δημιουργική γυναίκα που ασχολείται με το βρεφικό και παιδικό ρούχο και αξεσουάρ με ιδιαίτερη έμφαση στα βαφτιστικά είδη.
Το νέο και full-flash website της εταιρείας θα το βρείτε στη διεύθυνση www.moumou.gr

20/09/2007
Υποψηφιότητες Ermis Awards 2007.
Όπως και το 2006 έτσι και φέτος η εταιρεία μας "κατεβάζει" κάποιες δουλειές της στον διαγωνισμό της ΕΔΕΕ.
Τα websites που θα διαγωνιστούν με τα χρώματα της AmoWeb είναι:www.shopandtrade.gr, www.kuzina.gr
και www.amowebparty.gr.
Μπορείτε να τα δείτε και να μας πείτε τη γνώμη σας.
Ευχαριστούμε!

03/08/2007
H AmoWeb κλείνει για διακοπές.
Για λίγες μόνο μέρες η AmoWeb δεν θα απαντά στα γνωστά τηλέφωνα. Θα είμαστε κλειστά την εβδομάδα 13-17 Αυγούστου. Καλές Διακοπές!

21/06/2007
Επιτέλους - Party!
To party μας που τόσο πολύ όλοι περιμέναμε είναι γεγονός!
Το πανέμορφο BlueWater
στην Α' πλαζ Βούλας γέμισε κόσμο.
Πελάτες, συνεργάτες και φίλοι της AmoWeb ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί μας τα 3 χρόνια ζωής της εταιρείας μας. Ήταν πραγματικά μια όαση δροσιάς και μια νύχτα που θα θυμόμαστε για καιρό.
Σας ευχαριστούμε όλους!!!

12/06/2007
Party! Party! Party!
Από σήμερα ζούμε και σκεφτόμαστε σε mood PARTY! Η AmoWeb προσκαλεί όλους τους πελάτες, φίλους και συνεργάτες στα 3α της γενέθλια. 21 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη στις 10:30 στο Blue Water (A' πλάζ Βούλας).

21/05/2007
Η πρώτη καμπάνια Lalou βρίσκεται στον αέρα!
Η γνωστή εταιρεία παιδικού ρούχου Lalou ανέθεσε την διαφημιστική προβολή της μέσω διαδικτύου στην εταιρεία μας. Η AmoWeb σχεδίασε τα banners που εμφανίζονται αυτό τον καιρό στα δημοφιλή portals e-go, otenet και pathfinder.

15/05/2007
Η KUZINA στη digital εποχή!
Ενα εστιατόριο πραγματικό κόσμημα στην καρδιά της πόλης, το γνωστό KUZINA, επέλεξε την AmoWeb για το σχεδιασμό και τη δημιουργία του site www.kuzina.gr Δείτε το και νιώστε την ατμοσφαιρά ή απλά θαυμάστε την υπέροχη θέα του στην Ακρόπολη!

05/02/2007
Το νέο website της Shop and Trade είναι γεγονός!
Νέο website στον αέρα από την Amoweb! Η τελευταία μας δουλειά είναι σίγουρα διαφορετική από ότι έχετε τυχόν δει ως τώρα στον αέρα! Η Shop and Trade, η δυναμικότερα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και διανομής επώνυμου ενδύματος εμπιστεύτηκε το concept, το σχεδιασμό και την υλοποίηση του website της στην εταιρεία μας.
Δείτε και μάθετε περισσότερα στη διαδικτυακή διεύθυνση www.shopandtrade.gr

01/01/2007
Καλώς ήρθες 2007!!!
Καλή Χρονιά από την Amoweb. Μια καινούργια χρονία με νέους στόχους μόλις ξεκίνησε! Τις καλύτερες ευχές μας για το 2007!!!

25/12/2006
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
Η Amoweb σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος! Δείτε την ηλεκτρονική μας κάρτα εδώ!

29/11/2006
Ermis Web Awards >> Συγχαρητήρια AmoWeb!
Η Amoweb διακρίθηκε μεταξύ άλλων 24ων έργων, στην κατηγορία Others των Ermis Web Awards, με τον Χάλκινο Ερμή για το website της Ελενας Βορρέα!

01/11/2006
Το website της Έλενας Βορρέα στη short list
των Ermis Web Awards.
Σύμφωνα με το website Ermis Awards 2006, το project που υπέβαλλε η Amoweb "elenavorrea.com" βρίσκεται στη short list οπότε και αναμένουμε με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα.
Λέτε;

14/09/2006
Νέο website UOA
Μετά από διαγωνισμό η Amoweb σχεδίασε και υλοποίησε το νέο website του Γραφείου Διαμεσολάβησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το website απαντάται στο διαδικτυακό τόπο:
www.liaisonoffice.uoa.gr

07/08/2006
H AmoWeb κλείνει για διακοπές
Για λίγες μόνο μέρες η AmoWeb δεν θα απαντά στα γνωστά τηλέφωνα. Για την απίθανη περίπτωση που θα μας χρειαστείτε σε αυτό το διάστημα απευθυνθείτε στα γνώριμα e-mails. Θα είμαστε κλειστά για την εβδομάδα 14-20 Αυγούστου. Καλές Διακοπές!

25/05/2006
Επανασχεδιασμός του website elenavorrea.com
H τελευταία δημιουργική δουλειά της AmoWeb βρίσκεται στον αέρα. H σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Έλενα Βορρέα, εμπιστεύτηκε την AmoWeb για το σχεδιασμό του νέου Web Site της www.elenavorrea.com και το μόνο που κάναμε ήταν να ακολουθήσουμε το moto της..."Do you dream enough?"

17/02/2006
To website του Manessis Travel βρίσκεται στον αέρα!
Το γνωστό Αθηναϊκό γραφείο ταξιδίων Manessis Travel ανέθεσε στην εταιρεία μας την ανάπτυξη του ιδιαίτερα απαιτητικού και πλήρως ανακαινισμένου website του.
Η ομάδα της AmoWeb απασχολήθηκε για διάστημα μεγαλύτερο από ενάμισυ μήνα για να φέρει σε πέρας το πολύπλοκο αυτό έργο.

Δείτε περισσότερα στις διευθύνσεις www.manessis.gr ή www.manessistravel.gr

01/01/2006
Καλή Χρονιά!!!
H AmoWeb σας εύχεται υγεία και ευτυχία για την νέα χρονιά!

20/12/2005
Πανόραμα Ελληνικού Design 2005.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση "Πανόραμα Ελλήνικού Design" στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2005.
Η εταιρεία μας έδωσε δυναμικά το "παρών" της παρουσιάζοντας
ένα case study βασισμένο στο project "FULGOR".

Περισσότερα σύντομα στο www.designmag.gr

20/09/2005
To νέο website της Fulgor είναι γέγονος!
Η ηγέτιδα δύναμη στον τομέα κατασκευής καλωδίων στην Ελλάδα ανέθεσε στην AmoWeb την επανασχεδίαση και ανάπτυξη του διαδικτυακού της τόπου.
Η Fulgor Α.Ε. θεωρείται πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της και απο τις πλέον ευέλικτες και δυναμικές στην Ευρώπη. Η Fulgor προμηθεύει τη διεθνή αγορά με ένα πλήθος ποιότικών προϊόντων.

Επισκευθείτε το website της Fulgor στη διαδικτυακή διεύθυνση: www.fulgor.com

18/07/2005
Νέο website για την ένωση ελλήνων αρχαιοπωλών!
Η "Hellenic Association of Antiquarians and Art Dealers" ανέθεσε στην AmoWeb την δυναμική ανάπτυξη του website της. Επισκευθείτε το ολόφρεσκο website της στη διεύθυνση www.antiques.com.gr

17/02/2006
Συνεργασία της εταιρείας μας με την Entersoft!
Η AmoWeb κάνει αισθητή την παρουσία της στους χώρους των ERP και CRM συστημάτων υποστήριξης, συνεργαζόμενη με την "μεγάλη" Entersoft S.A. Περισσότερα στην αναλυτική μας παρουσίαση.

17/06/2005
Επιτέλους και μια μέρα ανάσας!
Η εταιρεία μας δεν θα λειτουργήσει την Δευτέρα 20 Ιουνίου (Αγ. Πνεύματος).
Στην εξαιρετική περίπτωση που θα χρειαστείτε την τεχνική μας υποστήριξη, στείλτε μας ένα e-mail στο support@amoweb.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

10/06/2005
Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια!
Η εταιρεία μας γιόρτασε τον ένα χρόνο από το ξεκίνημά της στο Yo!Sushi επί της Λεωφ. Κηφισίας, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.
Πολλοί φίλοι πελάτες και συνεργάτες βρέθηκαν κοντά μας για να μας ευχηθούν καλές δουλειές. Τους ευχαριστούμε!

02/05/2005
Επιτέλους στα νέα μας γραφεία!
Καταφέραμε να μετακομίσουμε μέσα στις πρώτες μέρες του Μαϊου, όπως ήταν και ο αρχικός μας στόχος παρά το βαρύ πρόγραμμα εργασίας. Η καινούργια μας διεύθυνση είναι Λεωφ. Κηφισίας 16, Παράδεισος Αμαρουσίου και το νέο κεντρικό τηλέφωνό μας το
210 6894344
.
Το κύριο e-mail επικοινωνίας παραμένει info@amoweb.gr

18/03/05
Νέο website για την AlphaCourier!
Η AlphaCourier ανέθεσε στην Amoweb τον επανασχεδιασμό του site της καθώς και την προσθήκη ορισμένων επιπλέον λειτουργιών σε αυτό. Η εταιρεία AlphaCourier προσφέρει πρώτης τάξεως courier service και η εταιρεία μας την συνιστά ανεπιφύλακτα!
Μπορείτε να επισκευτείτε τον διαδικτυακό της τόπο στη διεύθυνση www.alphacourier.gr ή να έρθετε σε επαφή μαζί τους στο τηλέφωνο 210 5203 600.
/// END